TEX ile çalışmaya başladık. Nereden başladık. 29 Aralık'ta gelen siparişleri almaya gelmediler. Hepsi gecikmeye düştü. Bugün bu saat oldu daha bunları da almaya gelmediler. Trendyol arıyorum, bir şey yapmanıza gerek yok diyorlar. 16:00 kadar bekleyin gelmezse gerekli talepleri açarız diyorlar. 29 Aralık'ta ki teslim edilmeyen sipariş yüzünden şu an operasyon durumumuz çok riskliye düştü. Mağaza gösterimimiz düşürüldü. Hiçbir suçumuz yokken hem mağdur oluyoruz hem de mağdur etmiş oluyoruz. Kargoları geciken bilgi almak isteyen bütün müşterilere indirim kodu tanımladık. Artık nasıl toparlayabiliriz ona bakıyoruz.
Biz talep açarız etkilenmezsiniz muaf tutulacaksınız diyorlar. Buradaki mesele bu mu yani dedim, operasyon durumuymuş, puanmış bunları önemsemiyorum, müşteri kaybediyorum. Söylesenize bir daha sipariş verecekler mi bizden sizce dedim sadece haklısınız.. En azından başka kargoda geçte olsa girilip siparişler yola çıkıyordu. Şu sıra hiçbir iş yolunda da gitmiyor. Hayır olsun.
merhaba hocam, tex ile alakalı bir kaç sorum var, müsaitliğiniz varsa whatsappdan bana ulaşabilir misiniz ya da ben de size yazabilirim