Hiç almasan daha iyi hocam, Motoru çok seven bir kardeşim var onu sık sık kontrol ediyorum aklım hep onda kalıyor . Türkiye de motorcu olmak o kadar zor ki malesef
bizim ailede işte ondan korkuyor ben sinirlendimmi kendimi tanımam evden bi anda çıkarsam bir daha dönmem her konuda geçerli
İkna edemezsin. Tabii kii de ama Alırsan onlardan habersiz mutlaka kabulleneceklerdir 3 4 gün laf ederler sonrasında alışırlar .
valla öyle değil

parasına bakmazlar eminimki yakarlar motoru
Benim ailem kesinlikle bu konuda katı alacağım zaman eve gelme demişlerdi kendi paramla bir şekilde 50cc aldım 1 seneden fazla onu kullandım aldığım zaman 1 hafta falan benimle konuşmadılar 20-30 ile gidiyor diyodum ama 80cc kit vardı 70 falan görüyordu iyi bir şekilde tecrübe ettim sizede önerim hemen Yüksek cc başlamayın bende hastasıyım ama gidonu kafana yersin simdi 250 SR sahibiyim çok şükür bunuda kendim aldım tek kuruş destek almadım ve aileme sosyal medyayla uğraştığımı bildikleri için ufak bir yalan attım buyuk bir iş aldım adamda para yoktu iş karşılığı vericekler dedim ve aldım alırken dedim ki motoru kullanmiycam ama birkere haneye girdimi o motor zaten olay biter buda sana kendi taktiğim
bende habersiz almayı düşündümde sürdürtmezler kesinlikle