Selamlar dostlar,
Yeni başladığım startup projemin için prototip baskılarına ihtiyacım var. Hizmetten memnun kalmamız durumunda prototipler devamlı işe dönüşebilir. Benim için burada ki en önemli husus güven.
2 farklı yerle çalıştım. Bahsi geçen 3D modelleri günlerce hatta bazılarını haftalarca uğraşarak, büyük emek sonucu modelledim. Ancak ülkemizde ne yazık ki eser hakları ile ilgili kanunlar gevşek olduğundan ve halkımızın çoğunluğunun emeğe saygısı olmadığından, prototip için gönderdiğim modelleri söz konusu hırsızlar baskı alıp bana gönderdikten sonra (üstüne üstün ödemeyi de aldıktan sonra) kendi dosyamı internetten satışa koymak gibi, ahlaksız, aşağılıkça bir davranışta bulundular. Mail, WP, Telefon ile yaptığım girişimlerim hiçbir şekilde sonuç bulmadı ve ekip olarak bu modelleri ürün gurubumuzdan çıkartmak zorudna kaldık.
Özellikle SLA (reçine) baskı alabilen ve yukarıda ki aşağılıkça davranışta bulunmayacak, devamlı çalışabileceğimiz, önce "insan" sonra "esnaf" nedir bilen kimselere ihtiyacımız var.
ABS veya PLA baskı tercih etmiyoruz zira modeller insan modelleri ve mümkün olduğunca çok pürüssüz baskılara ihtiyacımız var. ABS ve PLA baskılar ile 2017 yılından beridir uğraşıyorum bu yüzden zaman kaybetmemek adına, bu baskılar hakkında teklif atmayınız.
Konu ile ilgili kimselerin iletişim kurmasını rica ederim.
Selamlar.