çok severim böyle erkekleri, hiç kafası çalışmıyor mu, yanında anası bacısı, eşi olan erkeğe bulaşılmaz, haksızda olsa alttan alınır, dünyanın en tehlikeli erkek tipi olduğunu bilmemesi tamamen cahil cesareti...biz gençken hasmımızla yolda bile denk geldiğimizde yanında kadın varsa kafamızla selam verir geçerdik, raconu vardır her işin, tek yakaladığımızda işimizi görürdük bu kadar kahpe ne ara türedi ? hata sende hocam, yüksek ihtimal alkol yada madde vardı, uzamışlar, polis çağıracaktın direkt karşı tarafta alkol ve uyuşturucu şüphesi var diyecektin, 50 promil onun 51 senin olurdu, en kötü madde çıkarsa hapise kadar yolu vardı, tüm ihaleyi yıkardın. neyse en azından tutanak tutman güzel olmuş, yasal sürece başvurursan tazmin edersin artık. gece gece nasıl sinirim bozuldu, bre müptezel madem bi halt yedin delikanlı ol, azıcık omurgan olsun, samimi olarak gel şunu söyle, birader alkol var aramızda tutalım, yada hiç tutmayalım, ben yaptıracağımı hatalı olduğumu kabul ediyorum boş kağıda imza atayım kabul ettiğime cebimden yaptıracağıma dair, git istediğin yerde yaptır, ehliyeti vermiyelim şimdi, zararın neyse faturası at iban at helalleşelim, kağıdıda alırım sonra senden derim. piyasa harbi çok kahpe dolmuş... Allah korusun hem haksız hem bana böyle üst perdeden konuşacak plakası belli gece yatağından çeker alırım kedi yavrusu gibi, şimdi yüzüme tekrar söyle derim.