Bence baştan müşteri kendini düzelmeli
1 gece arar ayıp olmasın diye konuşursun caktırmadan laf arasında çözemediği sorunu çözebilmek için ağzından laf almaya çalışır alamayacağınıda anlayınca ben size gündüz döneyim der konu kapanır 5 aydır dönecek
2 whatsaptan yazar sizden şunu şunu almayı düşünüyorum ama şöyle bir sorunum var cözebilirsek ... alacağı ürün 50tl çözdürmeye calıştığı sorunun maddi değeri 3 bin lira
3 değeri 2 bin lira olan ürünü defalarca bize ne olur bize ne olur diye 10dk once selam vermiş adam ayrıcalık bekliyor biz o urunu zaten konumuza yazmışız dip fiyat olduğunu anlayamıyormusun
4 amacı iş yaptırmak vs değil telefonu açıyor 2 saat bana anlatıyorda anlatıyor hayalerini dinletiyor işin püf noktaları hakkında bilgiler sorup istediğini bulamayınca da ortağıma danışıp döncem sana diyor
yani hocam insanlar ters davranıyorsa bir sebebi var şunu unutma artık internet cağındayız eskidendi o 3 liralık buzdolabını 5 bin liraya satıp çaymı söyliyeyim abi kahve mi söyliyim güleyüzleri geride kaldı bugun burayada gelen insanalr araştırıyor dip fiyatın üstüne pazarlık yapıyor
senden güzel para kazanamıyor adam rekabet yaparak 1 igara cay parası kazanıyor ve derdini dinlemek istemiyor parasını alıp işine bakmak isityor