Arkadaşlar selam, bundan 15 gün önce aracıma hatalı sollama yapıp sol çamurluğuma vurdular. Karşı taraf ve ben araçtan indik. Karşı taraf 4 kişi indi bişey yok, cifle geçer, yaptırırız hallederiz dedi. 7-8 kez rapor tutmak istediğimi söyledim. Sert bi dillede izah ettim. Yanında kız var şansını zorlama vs demeye başladı. Ortam gerildi. Ehliyetini ve ruhtasını aldım karşı tarafın yaptırcaz sözü verdiği için. Ondan sonra 4 kişi bindi arabaya gittiler. Ben arabayı kıpırdatmayıp güvenemediğim için polisi çağırdım. Polis geldi tutanağı tuttu e-devletten takip et dedi. Ertesi gün arkadaşa yazdım whatsapptan aracın masrafı 2000 TL ücreti gönder yaptırıyım diye. Bana verdiği cevap " Ben nereye gönderirsem orada yaptırırsın. Şimdi bin arabana dediğim yere git. Para ödeyeceğimi söylemedim, ben mağdur değilim sen mağdursun istemiyorsan da sen bilirsin dedi" tam olarak cevabı bu. Bunu yazınca bende polisi çağırıp yazdırdığım tutanağı iptal ettirmedim. Hem vuruyor, hem rapor tutmuyor, hem racon kesiyor. Bu olaydan sonrada bana whatsapptan fotoğraf attı rapor tutmayıp olay yerini terkettiği için 3200 TL para cezası yemiş. Bana bir ton şey yazmış. Şimdi bundan sonra süreç nasıl işlicek rapor tutmadı ama yaptırtmakta istemedi, kendi yeri haricinde yaptırtmazmış, ben arabamı nasıl yaptıracağım bilgisi olan aydınlatabilir mi?