Yanlış anlamadıysam; eşine hak veriyorsun ve çözüm olarak intiharı düşünüyorsun?
Örnek veriyorum, bir iş kurmak istiyorum. Basit, fazla sermaye istemeyen bir iş.
Ufak bir manav gibi, hatta hiç bir yere resmi başvuru yapmadan başlangıçta.
Acaba intihar mı daha makul, yoksa böyle bir şey mi?
Sizin dediğiniz asıl olan. Benimkisi alkolün etkisi ile saçma olan hocam. Sadece yazmak istedim.
Boşanmanızı önermem, kendinize de zarar vermeyin. Oğlunuzu seviyorsanız, şansınız da varsa alıp çocuğunuzu Ankara'ya gelin. Size kalacak yer ve iş ayarlarım. Bir süre sorunların çözülene kadar yardımcı olurum. Bana ulaşman yeterli.
Hocam Ankara'dayım şuan. Sadece borçlar üstüste bindiği için artık işin içinden çıkamıyorum. Son raddeye geldim. Çok teşekkür ederim size ulaşacağım hocam.
Yapma, etme, eyleme hocam. Bunlar saçma olduğu kadar sana mantıklı da geliyor olabilir, karı koca ilişkileri hakkında hiç bir bilgim yok. Ancak durum intihar çözüm değil, bunu biliyorsun.
Evet hocam alkolün etkisi beni o konuşmalara getirdi.
Öncelikle, alkolü bırakmanızı tavsiye ederim. Profilinize göz attığımda, internetten biraz gelir elde ettiğinizi fark ettim (eğer hala kazanıyorsanız).
Bu kazançlarınızı iyi organize edip planlayarak, bütün borçlarınızı yavaş yavaş kapatmanızı öneririm.
30 yaşındasınız hocam, burayı bir dönüm noktası olarak düşünün. Geçmişteki olumsuzlukları pozitife çevirme yolunda ilerleyin. Düşündüğünüz diğer şey, hemen hemen herkesin bu dönemden geçtiğinde aklından geçirdiği bir şeydir ama bu bir çözüm değil. Aklınızı başınıza toplayın ve iyi bir planlama ile hayatınıza devam edin.
Senin sorunun kredi taksidi veya gecim sikintisi degil hocam .
Kadinlarla ilgili benim bir paradoksum var . Bir kadina nekadar yaklasirsan senden okadar uzaklasir .Verdigin degeri belli etme orani ile degersizlesmen dogru orantilidir .
Benim icin bi felsefe haline geldi bu ve buna gore hareket ederim . Hic sikintisini da yasamadim . Gerektigi yerde firca atarm gerektigi yerde severim . Fazlasi zarar .
Birde esim benm parami alacak verecegimi bilmez . Bilmesinede gerek yok . Milyon borcum olsa esim ne yapacak olmasa napacak . Esiniz bir milyoner degilse sizin hesabnizi kitabnizi bilmesine gerek yok .
paraniz varsa gezdirin ailenizi yedirin icirin . Yoksa oturtun evinizde . Basit yani . Mevcut durumunuz ile ailevi durumunuzu orantili yurutun .
10 yildir evli 2 cocuk babasiyim bugune kadar yok esim bana kufretti yok bosanmak istyorum dedi falan kesinlikle . Bosanma lafi agzindan ciksa buyuk konusmim ama pisman olsa dahi zorla bosarim . Sonuc olarak insan ne yaparsa kendi eliyle yapar . Kendi disiplinini kendi kurar kendi bozar .
Hocam ben ipleri biraz hanımın eline verdim. Sonrası kötü oldukça daha da kötü oldu. O biraz daha tutumlu olsa çok farklı olacak da.