Arkadaşlar size bir bilgi veriyor benim yapay zeka ile tanıştıktan sonra yaptığın 200'den fazla sitede gözlemlediğim şey şu oldu: Google yapay zeka ile yazılan makalelere karşı değil de Google yeni açılan bir siteye hızlı yazı girişine karşı bir de siteye girilen makalelerin manuel insan tarafından girilen makale ile herhangi bir wordpress otomatik olur ya da herhangi bir yapay zeka makalesi yazan sistemlerden direk siteye girilen makaleyi fark ediyor ayırt ediyor diye düşünüyorum. Yani 8 9 farklı makale botu denedim forumda hiçbiri ile yaptığım site başarıya ulaşmadı. Başardıymış gibi olanlar oldu genele baktığımızda bir arpa boyu yol alamadık lakin hem daha önce hem şu an yapay zekaya yazdırdığım ve siteye elimle girdiğim yazılar gösterim almaya indekslenmeye ve azar azar da olsa hit almaya başladı.

Benim tavsiyem başlığı manuel kendiniz yazın yapay zekaya yazdirdiginiz yazıyı bir elden geçirin. Yapay zekaya bir kere değil de 3 kere 4 kere farklı komutlarla makaleyi yazdırın. Her komutun promp farklı olsun.