Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim eşimde atanamadı öğretmen ben mesleği biliyorum yani.

Benim anlatmak istediğim bu twit e bayram yaklaşmış millet bayram yapamazken sen orada dersen 9 gün e ek şu da olsun bu da olsun olmuyor işte.

Polis nöbette Asker Nöbette Sağlıkçı Nöbette bayrama kalmış 10 gün paylaşılan yazıya bak
Mesajda ben bir sorun görmedim. Seminerlerin KALDIRILMASI değil ONLİNE olması amaçlanıyor. Seminelere katılım sağlayan birçok öğretmen arkadaştan ne kadar gereksiz olduğu konusunda geri bildirimler aldım. bana göre mesleki eğitimler gereksiz değildir. Ancak geldiğimiz dünyada eğer ONLİN olma imkanı varsa gerek ekonomik olarak gerekse de insanları bir yere toplamanın gereksiz olması adına ONLİNE olması mantıklı.

Seminerler genelde GÖREV YERLERİNin bulunduğu illerde oluyor. Bayramda ailesi yanına giden bir öğretmenin 5 gün git gel yapması ek bir maliyet. Eşiniz inşallah atanır. Atandığı zaman sizde bu tarz isteklerde bulunacaksınız. İmkan varsa süreç kolaylaştırılmalıdır. Kaldırılması veya azaltılması bence mantıksızdır. Ama kolaylaştırma imkanı varsa kolaylaştırılmalıdır.
Tekrar belirtiyorum her mesleğin kendisine göre zorluğu var. Buna göre de özlük hakları, ek kazançları, maaş artıları, statüleri, yükselme imkanları var. Öğretmenlik mesleği ise bu saydığınız tüm mesleklerin ilk adımını oluşturan bir meslek. Bugün Sözleşmeli veya Ücretli öğretmenlik yapanlara gidip bir sorun. Acaba gerçekten akılları ve hayatları bu kadar rahat mı.

Konuyla alakalı son mesajımdır. Hayırlı günler dilerim.