BianAjans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk mesajda da yazmıştım. İmkanınız varsa ve size göre en rahat memurluk seviyesi ise 180 puanla Edebiyat Bölümüne girip 4 yıl okuyup formasyon alarak ve öğretmen olabilirsiniz. Size olmayın demiyorum, Önce olup, sonrasında kolay mı zor mu ona göre yorum yapın diyorum. Bakın ben okulunu okumuşum, formasyonu da o süreçte almışım, yapmıyorum. 3 dönemlik staj sürecinde gördüklerim bana yetti. 30 yıl aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Bu arada yarım dönemlik staj ile 3 farklı okulda öğretmenlik yaptım. Ondan önce de kendi öğrencilik dönemini de görünce nelerin değiştiğini rahatlıkla görüyorum.

Mesleklerin eşit olması diye bir şey yok. Böyle bir dünya yok. Her mesleğin kendine göre zorluğu var. Ama bu dışarıdan bakıp Öğretmenler en ballı memurlar diyerek bir anlamda mesleği küçümsemeyi yada mesleği yapanları yatarak kazanç elde etme iması yapma hakkını kimseye vermez. Bu tarz mesajlar, konular, hareketler üst üste birikerek bir mesleğe olan saygıyı bitiriyor. Belki farkında değilsiniz ama buna siz de şuan katkı sağlıyorsunuz. Mesajınıza bakınca tek anlaşılan şu. Öğretmenler yan gelip yatıyor, keyif onların. Bu onlarca yılın emeğine ve bu işi hakkaniyetle yapan tüm öğretmenleri zan altında bırakmak ve küçümsemek anlamına geliyor. Yapmayın Etmeyin diyorum.
Hocam benim konuda da belirttim düşüncem bu paylaşılan twit için.

Polis nöbette Asker Nöbette Sağlıkçı Nöbette bayrama kalmış 10 gün paylaşılan yazıya bak

Sence bu paylaşılan yazı sana bana ona herkese benim dediğimi dedirtmez mi