Merhabalar, bir oyun var ve eski oyun oynadığım ekip ona başlamış. Bu oyunda açı hesaplama, mesafe hesaplama ve buna göre kuvvet uygulama mevcut. Bilen bilir DDTank (Bombom) oyunu.

Zaten yasal olarak bu bilgileri artık sunucular kendisi vermektedir. Yani hile vs. değildir sadece işimizi hızlandırcak bot yaptıracağız zaten oyun botlara karşı dönmektedir.

Ekranın sol altında açı yazmaktadır. Yazdırmak istediğim bot bu açıyı sürekli takip etmelidir, ‘
Sağ üstte de harita var, kırmızı nokta ve kendine en yakın mavi nokta arasını hesaplayıp(vereceğim ölçüde) mesela aradaki mesafe 7, açıyı da 20 gördü.

Bu iki bilginin bir karşılığı olacak,

Benim vereceğim veri setinde mesela açı 20 mesafe 7 ise Ekranımın sol üstünde sürekli bunu takip ederek veri setinden veriyi çekip bana mesela Kuvvet Değeri :50 yazmalı örnek olarak.

Tekrarlıyorum bu bir hile yazılım talebi değildir, bu oyun ekibimizle paylaşılacak. Eskilerden zaten bu program mevcuttu fakat maalesef ölmüş kullanılamıyor. Sunucu sahibi de izin verdi yani problem yok, zaten dediğim gibi bu veriler ekranda direkt mevcut normalde resim olarak launcherde ama botunu yaptırmak istiyoruz.

Sol alttaki açı yerini ve harita yerini program açılışlarında manuel seçebiliriz.

ChatGPT ile yaptırdım botu fakat her zamanki gibi küçük bir iki sorunu var oralarda takılıyor maalesef ve bende bir yazılımcıya danışmak istedim.

Program anlık görüntü takibi ile sayısal verileri bizim veri setimizdeki karşılığını ekranımıza yazdırcak. Fiyat taleplerinizi bekliyorum. uçuk fiyat verecekler yazmasın lütfen çünkü bu zevkine yaptıracağımız birşey. iş değil, eli müsait olup yardımcı olabilecek uygun fiyatlı yazılımcı arıyorum.

mustafa dusunceli sen yazma lutfen her konumda yazıyosun