Eşini tanımıyorum belki seni hak etmiyordur belki pişmandır sözlerinden inan bilmiyorum, ancak bildiğim bir şey var ki sen canın yansa da için içini yese de direnecek güçtesin. Elimde avucumda olsa bir saniye düşünmem yardım ederdim sana. Borcunu bugün ödeyemezsen başka gün ödersin her şeyden öte nefes alabilmek önemli. Yaşadığın her an umut vardır sen yeter ki pes etmeyeceğini kendine hatırlat.
Nefes alamıyorum hocam. Boğazım tıkanıyo. Yapılandırma falan olmadı her şeyin denedim.
Hocam kredi değil mi bu, en kötü yapılandırma yapılır bir şey olur hallolur gider. Ama sen a.lkol etkisi, gurur kırıklığı ve 8k için evladını bırakabilir misin yani? Biz dünyaları feda ederiz demiyor muyuz evlatlarımız için? Gerçekten seni anlıyorum ama bunu bir düşün kardeşim, sakinleş gerekirse ailene yada bir arkadaşına git bu gece uyu sabah herşey daha iyi olacak, bir çözüm bulacaksın merak etme
Denedim her şeyi hoçam. Yapılandırma falan olmadı. Ben artık işin o kısmını geçtim. Sözler, laflar çok ağrıma gitti. Ben para için bu kadar lafı haketmedim.
intihar çözüm değil.öteki alemde çocuğunu bile göremezsin ölürsen.24 yıldır sokakta yatan bir arkadaşım var.10 yıldır tanıyorum.haftada 1-2 buluşuruz.4 tane üvey kardeşi var yardım etmiyorlar arada bir ufak tefek harçlık vermekten başka. otogarlarda havalimanlarında yatıp kalkıyor.zengin olsam yardım ederim ama en azından arkadaşlığımı kesmiyorum. 10 yılda anlattığ ıher türlü hikayeleri yazsam roman olur filmi yapılır. belediyeye git anlat durumu iş iste. vakıf dernek varsa başvur. popüler bir cemaat varsa git kapılarını çal.aklıma bunlar geliyor.
Hocam ben o sona gelecek kadar güçlü değilim. O kadar umudum inan yok