DOS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu arada bende sizin kafadaydım tvbox ile adam ederim diye düşünürken webos işletim sistemini çok beğendim kumandasıyla birlikte hem akıcı hızlı hemde hiçbir zorluğu yok herşeyi özgürce kullanabiliyorsun öyle başlangıc düzeyindeki smart arayüzler gibi kanser edici türden değil kumandayla klavyeyle yazı yazması olsun uygulama geçişleri kapanış açılış süreleri hatta tarayıcıda gezinmesi film sitelerinde film falan izlemek bile tatmin edici kısacası tvbox'a gerek bile kalmıyor yine tercih senin tabi ama bu fiyata alınabilecek f/p bir ürün diyebiliriz.
doğrudur hocam apple tv kullanıyor olmasaydım kesinlikle alacagım bi televizyon zaten bu fiyata. ama apple tv'nin gerek 3. parti gerek kendi uygulamalarında verdigi dolby ve renk kalitesini verebilecek f/p ya da orta sınıf bir televizyon oldugunu sanmıyorum (premium tvler dışında tabi). ben de hem ayranım dökülmesin hem şöyle olmasın diyorum ama, arayüzüne bile girmeyecegim televizyonlara attığınız istisna, 70 80 90k vermek istemiyorum. Evde apple ekosistemi var apple tv hub kullanıyorum, yoksa apple tvden vazgecer premium televizyonlara yönelirdim.