dostlar selam 90 kiloya çıktım zayıflamak istiyorum açıkçası spor vs sorunum yokta diyet yaparken çok acıkıyorum karnım kazınıyor gibi hissediyorum herhangi bir tavsiyeniz var mı ne yapabilirim. Diyet yaparken dediğime bakmayın 1 gün yapıp bıraktım anca dayanabildim opasudopausdpqwd şantiye de formen olarak çalışıyorum iş yorucu değil ama libyada çalışıyorum havalar çok sıcak bu da biraz açlığa etki ediyor galiba
Selamlar, ilk olarak kalorik olarak açık bırakmanız yani yediğinizden fazlasını harcamanız gerekiyor. Bunun için en etkili yok protein ağırlıklı yiyerek hem tok kalıp hem de açık bırakacak değerde besinler tüketmek olabilir. Olabildiğince kendi hazırladığınız tavuk göğsü, salata türevleri, tam buğdaylı sandeviçler, ton balığı tüketebilirsiniz. Bunun yanı sıra hepsinin ölçüsünü aratmamalı ve bol bol hareket ederseniz açık bırakma şansınız var elbet. Lakin yeme konusunda kendinizi düzene sokmadan bir sihir beklemeyin. Ayrıca fiziksel aktivite öncesi kahve tüketerek yağ yakımını destekleyebilirsiniz.