Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu uyutulsun diyenler köpeğe tecavüz eden insanları da paylaşın da görelim. Dünyadaki en zararlı canlık insandır.
İnsan 1 ay oruç tutuyor oruçken açlıktan sağa sola salça oluyor ama günlerce sokaklarda aç kalan hayvanlar saldırınca yok efendim hepsini öldürsünler. Aç hayvan saldırır bu kadar basit.
Belediyeler görevini yapsın toplansın kısırlaştırılsın iğneleri yapılsın.Barınağa götürüp işkence resimleri de oluyor.Adam gibi kısırlaştırma yapamıyor toplayamıyor çözümü direk hepsini öldürmekte buluyorlar.Hükümet yılda 40 milyar suriyeli beslyeceğine bir zahmet buna da bütçe ayırsın belediyeler için.
Öldürmek son çare olmalıdır her zaman.. Bu dünya sadece bize ait değil.Lafa gelince müslümanız ama bütün sokak hayvanların öldürülmesini hala birileri destekliyor köpek saldırıyor diye.Kaç sokak hayvanlarını besliyor mahalledeki insanlarınız yoksa çocuk adam demeden gördüğünüz köpeklere taş mı atıyorsunuz günlerce aç mı kalıyor .Önce insanlığı sorgulamak lazım.
Kimse alıntı yapıp polemiğe çekmesin yazdıklarımı 13 yaşındaki kardeşime okutsam o bile anlar hak verir.Konuya ilk ve tek mesajım.
Peki en Optimus Prime sensin. Kendi ırkını uyut, hatta kendinden başla. Avrupa ve Türkiye istatistiklerini incelersen sahiplenme arasındaki farkı görürsün. TR'de bütün hayvanataparlar cins köpekleri evlerine tıktığı için sokaklar bu halde. Evrimağacının videosunu izleyerek istatistikleri inceleyebilirsin.

Ben evimde 2 sokak köpeği + 1 kedi besliyorum. Bu sorun hayvanların hepsine özel muamele yapılıp, aşı hizmeti, barınak hizmetiyle çözülmez. Köpekler psikolojileri zor kontrol edilen varlıklar. Kendi ırkınla kıyasladığın cümlede gümledim, zortladım.

İnsanları uyutundan başka argüman yok zaten. Gel Hatay'da seni misafir edelim sokaklarda yürü bakalım köpekler seni nasıl kucaklıyor... Oyun istiyor abisi gel.