Cevaplar için teşekkür ederim;
@Hostolog; arkadaşım 200 hatta 300 GB hard disk yazmıştım, sizde maksimum 80 GB hard disk var, yazdıklarımı okumadan rastgele cevap vermişsiniz
@Sunucun; arkadaşım sizin Business Plus VDS sunucularının özellikleri ihtiyacımı karşılıyor, 2 sorum daha olacak;
1) "dilediğiniz işletim sistemi " demişsiniz, CloudLinux 8 dahilmidir?
2) Veri merkeziniz neresidir?
@KlaudX; arkadaşım sizde de bana uygun paketler var, size de 2 sorum olacak;
1) CloudLinux 8 ve Plesk'den bahsetmemişsiniz, bunları kurabiliyormusunuz, ücretleri ne kadardır?
2) Veri merkeziniz neresidir?
@NETStabil; arkadaşım pm için teşekkür ederim, ama fiyatınız pahalı geldi.
@NetVay; arkadaşım sizde de bana uygun kapasitede VDS yok. Ve zaten altı üstü 2-3 tane şartım var; CloudLinux, Plesk, şu kadar RAM şu kadar GB hard disk, İstanbul veya Almanya lokasyon. Bu kadarcık şeye bile cevap vermeye üşenip "size yardımcı olmak isteriz." demişsiniz, daha baştan yardımcı olmuyorsunuz ki, gidip web sitenize bakıyorum, bana uygun kapasitede VDS'iniz yok. OS ve Plesk konusunda cevabınız yok, veri merkeziniz yazmıyor.
@lorxy; arkadaşım senin de mesajına teşekkür ederim. Ama sadece Plesk lisansı işimi çözmüyor, ihtiyaçlarımı yazmıştım zaten.
Yani arkadaşlar bu işi yapıyorsunuz, biri şu şu ihtiyaçlarım var diyor, hiç kimse "al sana ihtiyacının cevabı" demiyor, böyle yapmayın gözünüzü seveyim, üşenmeyin de 2 dakikanızı ayırıp soruya tam bir cevap verin.