linaxcode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam günde çok suspend alıyoruz geçirdiğimiz suspendsiz hesaplarımızda oluyor ancak bu durum google kaynaklı google şunu istiyor A kişisi atıyorum kafadan diyorki A kişisine kardeş sen gel bitane hesap aç bakim kimliği dogrula yada vergi levhanı şimdi para yükle reklamını gir. tamam bunları yapıyorsun sonra sana diyorki bir dakika bu sen misin kanıtlamamız lazım. iyide kardeş diyorsun ben zaten kimliği doğruladım kartımdan para çektim yatırdım reklamımı girdim sen bana suspend atıyorsun ne alaka diyorsun. sonra sana diyorki bana itiraz formu gönder ben bi emin olayım algoritmamdan geçireyim diyor kesin sen misin diyor. böyle saçma sapan bir diyalog içindeyiz google ile ve bu can sıkıcı
Google'ın kullanıcı deneyimini iyileştirmek üzere aldığı önlemleri anlıyorum, ancak bu süreçte gerçek kullanıcılar da mağdur olabiliyor. Müşterilerimize profesyonel hizmet sunarken, Google'ın algoritma ve prosedürlerine takıldığımızda müşteri güveni sarsılıyor. Bu güven kaybı, hem müşterimizi hem de Google reklamlarına olan ilgiyi olumsuz etkiliyor. Müşterilerimizi zorlu koşullarda bu işlere ikna etmeye çalışırken, Google’ın daha esnek ve kullanıcıya güven sağlayan yöntemler geliştirmesi gerekiyor.

Her müşterinin benzersiz bir vergi numarası veya MERSİS numarası gibi doğrulayıcı bilgileri var. Google, bu tür bilgilerle çapraz doğrulama yaparak daha net sonuçlar elde edebilir. Ayrıca, Türkiye'deki yerel koşulları ve dinamikleri de göz önünde bulundurmalı.

Öte yandan, sahte ürünler satan güvenilmez reklam verenler hala aktif. Google, bu tür sorunların önüne geçmekte zorlanırken, zorluk çeken müşterilerimizin hesaplarını askıya alıyor. Öncelikli olarak bu tür sorunlarla mücadele etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?