Sen zannediyor musun köpek tarafından ıssırılan bir çocuğa üzülmediğimi?
Sana şunu soruyorum, bir çocuğa tecavüz eden insanı napıyorlar ülkemde??
5 yıl hapis sonra denetimli serbestlik.
Çocuk öldürene?
5 yıl hapis sonra denetimli serbestlik.
Köpeğe? Çocuğu ıssırdı, aman hadi öldürelim.
Bu mu sizin çözümünüz? Bak aynı konu, yine çocuklar zarar görüyor? Neden bunlara o kadar sesiniz çıkmıyor ??
Ki icap konusuna gelirsek, merak etme şehrimde nice insanı helak ettim bu konuda, nicesini de ederim. Kaç tane karakolda davam var bu konu yüzünden. Özellikle köpeğe zarar vereni alıkoyup köpeklerin önüne atmam gibi olaylarca şehrimde tanınırım. O yüzden bence boş racon demesen iyi olur. Hakkı, yerine geldiğinde iyi verenlerdenim. Burda klavye arkasında ki insanları tanımadan, kim olduklarını bilmeden bu konulara girmek eğer ki gerçekten tabiri caiz ise arkanızda birileri yoksa sizler ve sizin gibi insanlar için sonu pek hayırlı biten olaylar olmuyor. Bu şeye dönecek ki dönmesin hiç sevmem, benim babam senin babanı döver konusu. Çevirmeyin oraya bu muhabbetleri hiç sevmem. Ama şunu bilin ki, şehrimde gereken adaleti hukuk sağlayamıyorsa biz sağlıyoruz. Adalet sadece duvarda asılı bu ülkede, sadece konu köpekler değil. Her konuda. O yüzden konuyu daha fazla uzatmamıza gerek yok, hayvan sevmeyen birisine hayvan sevgisi aşılayamıyacağım. Ailelerinizin veremediğini ben size veremem.
Ama ne müslümanım diye dolanın, ne vicdanlıyım merhametliyim ne de adaletliyim diye. Konu buralara kadar gider işte. Siz bildiğinizi okuyun hocam, karşınızda her zaman ben ve benim gibilerin duracağı duvarlara çarpacaksınız. Umarım sert duvara bir gün çarpmazsınız.
Sert duvar falan işlemez bana kimseden korkum yok benim