Sizin bildiklerinizi ben unuttum dostum . Benden alıntı yapmayın. Normal durakta bekleyen birinin ayağını koparacak şekilde agziyla kavrayan köpek de gördük. Her köpek saldirmaz zaten sizde bunu öğrenin. Benim hayat tecrübem yeterince var. Makale yazmaniza gerek yok hayvan düşmanı falan da sanmayin insanları. Daha gecen gün arkadaşımı sahipli bir köpek isiracakti arabanin kapisini son anda kapatti kurtuldu. Eğriye eğri doğruya doğru demeyi öğrenin artik. Bende hayvan besliyorum ama köpeklerin saldirganlar bir tehdit unsurudur. Sanıyorum ki hiç çocuğunuza ya da esinize dostunuza saldirmamis. Son 1 yilda kuduzdan ölen insanları bir düşünün ve benden alıntı yapmayin rica ediyorum. Tartisamam bu kafa yapısıyla
Ben numaramı bıraktım erkekliğini yapmasını bekliyorum adana'da. Ne yapacakmış abi mi çekecek karşımda yoksa buradaki gibi rezil mi edecek kendini.
Sen kimsin ki sana abi çekeyim? 5308955838 konum at bekliyorum. Yarında iletişimde kalalım. Bakalım o delikanlılığı çöplüğünde nasıl yapıyorsun görelim. Adananın sokakları senin tanıdığın o abilerininde elinde olmadığını sana güzelce bir gösterelim biz fazla haddini aşana, aştığını bildirdiğimiz videoların internette dolandığı gibi. Konumu attığın anda videon yarın burda forumda bu kadar net söylüyorum herkes de takip etsin.