Blackbirdtech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam beslediğim köpekler değil, ben evimde köpek bakan birisiyim ve nerde sokak köpeği görsem gidip başını okşarım. Tanıdığım ve ya tanımadığım köpekler hiç fark etmez, besliyim ve ya beslemeyiyeyim. Bana o köpek saldırıyor sevme diyen de oldu, o köpek şöyle böyle diyende oldu gittim sevdim hiç bir şey yaptığı yok. Bana bir tane hayvan severe saldıran bir köpek gösterin allah aşkına. Ben neden hiç duymuyorum neden bu köpekler bizlere hiç zarar vermiyor. Öyle bol keseden yok beslediğiniz köpek zaten saldırmak demekle olmaz. O bahsettiğiniz saldırgan grupların arasına da tek başıma girdim, sıfır ıssırıkla çıktım. Cidden yani sadece sosyal medya etkisi altında tonlarca boş bilgi atıyorsunuz, saha tecrübeniz sıfır.

Tehlikeli köpekler sadece sokağa bırakılan sahipli köpekler hocam. Sokak köpekleri değil. Evinde bir heves uğruna bakmak için aldıkları, ama sorumluluk sahibi olamayan insanların sokaklara bıraktığı köpekler saldırır. 8 Yıldır köpek eğitmeniyim, köpek psikolojisinde yurt dışına bile kaç kere konferans vermiş birsiyim. Bana köpekleri ve davranış biçimlerini kimse burda anlatmasın. Suç insanda ötesinde değil.
Merhabalar,

8 yıldır köpek eğitmeni olduğunuzdan bahsetmişsiniz eğer köpekleri de döngüsel akıl yürütme yöntemi ile eğitiyorsanız gerçekten işimiz var demektir. 2 yılda ülkemizde 100'den fazla kişi hayatını kaybetti ve en acısıda bunlar çocuk bakın altını çiziyorum ÇOCUK ve diğer mağdurlarda ağır ameliyatlar geçiyorlar. Köpeklerin ısırmadığından bahsetmişsiniz. Köpeklerin davranışlarını inceleyen bir sürü bilim ve ilim adamı bir sürü açıklama yapmış köpekler durdukları yerde de ısırabilirler diye açıklamalar yapmışken siz o kadar net konuşuyorsunuz ki bence biraz empati yapın Allah korusun bu mağdurlardan birisi sizin bir yakınınızda olabilir.

Saygılarımla.