Hocam beslediğim köpekler değil, ben evimde köpek bakan birisiyim ve nerde sokak köpeği görsem gidip başını okşarım. Tanıdığım ve ya tanımadığım köpekler hiç fark etmez, besliyim ve ya beslemeyiyeyim. Bana o köpek saldırıyor sevme diyen de oldu, o köpek şöyle böyle diyende oldu gittim sevdim hiç bir şey yaptığı yok. Bana bir tane hayvan severe saldıran bir köpek gösterin allah aşkına. Ben neden hiç duymuyorum neden bu köpekler bizlere hiç zarar vermiyor. Öyle bol keseden yok beslediğiniz köpek zaten saldırmak demekle olmaz. O bahsettiğiniz saldırgan grupların arasına da tek başıma girdim, sıfır ıssırıkla çıktım. Cidden yani sadece sosyal medya etkisi altında tonlarca boş bilgi atıyorsunuz, saha tecrübeniz sıfır.
Hocam ayıptır söylemesi çok farklı bir düşünce yapısına sahipsiniz.
İnsanlar başlarına kötü olay gelince akıllanıyor. Her köpek saldırgan olucak diye bir şey demiyoruz, evet sakin köpeklerde var sakin köpekler olduğu kadar da tehlikeli köpek de var. Sonuçta köpeklerin şuurları yok. Ne zaman ne yapıcakları belli olmuyor. Hala köpeklerin size saldırmadığını söylüyorsunuz

. Bende köpeklerin uyutulmaması taraftayım onlarda can. En azından şehirde bu kadar köpek olmamalı kırsal alanlarda yaşayabilirler. Sosyal medya etkisi felan demişsiniz birde İNANILMAZ!