Konuyu açan kişi.. aslında başlığına girmek istemezdim ama.... dayanamadım...
hayvanlar benim ve benim gibilerin kırmızı çizgisidir.. ve onlara kalkan eller kırılsın başka da bir şey demiyorum..
hiç bir hayvan durduk yere saldırmaz çocuklar çok fena sopa ile kovalayıp taş atıyorlar kaç kere şahit oldum bu çocuğun suçu değil, aile terbiyesi ve sevgisi almamış olmalarından kaynaklanıyor yani tamamen ailesel bir mevzu..
Bu konu uzar gider o nedenle cevap dahi yazsanız okumayacağım..
Bir insan istiyor diye asla alınıp, kapatılmaz bu da böyle biline!!
Bizi iki ayaklılardan korunalım zira çok saldırganlar.. he birde acilen bazı insanların kısırlaştırılması gerekiyor..
Hiç bir hayvan durduk yere saldırmaz cümlenizi okuyunca beni bi gülme aldı. Sizin bu görmedim duymadım bilmiyorum 3 maymun oynamanız yüzünden ölen çocukların vebali üstünüze.
ben 2 kedi besliyorum, hayvan beslemeden geçen hayatım çok azdır ama Allah kimseyi bu kadar işin gerçeğini görmekten aciz etmesin. İnternette durduk yere saldıran 50 video bulursun arasan.
Hiç unutmam kulaklığımı takmışım kaldırımda yürüyorum kafamda dalgın birden bacağımda bi acı. Baktım ki beni ıstırıyor. Ben köpeğe naptım? Diyorsunuz ya aile terbiyesi bilmem ne ? Yolda yürürken köpekten izin mi alıcaz? 15 yaşında okula gidiyorum birden önüme 15 - 20 köpek çıktı üstüne koştular havlaya havlaya canımı zor kurtardım. O günden sonra uzun 1 süre evcil köpeklere bile yaklaşamadın. Okula gitmek suç mu köpeğe göre ? Konuşuyorsunuz ama boş gerçekten argümanlarınız bile gerçeğe aykırı.
Barınaklara alınsın yok, uyutulsun yok, illa toplansa bile geri yerine bırakılacak. Sen öl, kuduz uyuz ol kimin umrunda. Köpek yaşasında insanlar telef olsun.