Blackbirdtech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya arkadaşım, parkta ben oturuyorum eşimle çocuğumla sen neden oturamıyorsun? Bu hayvanlar neden bizlere saldırmıyor? Birazcık sorunu kendinizde aramayı öğrenin artık. Çoğu aramıyormuş bile, tecavüz edilen bir kadın sence kaçı arıyor polisi? Korkusundan ailesine bile söyleyemeyen tonlarca cocuk savunmaya bak allah aşkına. Sen önce insanları toplat, sonra hayvanlara geçersin. Koskoca 1 yılda 182 vakası olan bir konuyu ne kadar büyüttünüz. Ama şaşırmıyorum, baş nereye, arka da oraya. %52 der geçerim ötesi değil konu.

Ha şunu da eklemiş olayım, kanun da çıksa bunu yapamıyacaksınız.
Kanun bireyden üstündür, ama halktan değildir. İllaki baştan inecek birileri, illaki bu ülkede ayaklanmalar çıkacak.
Arada umarım o hayvanlara zarar verenler bana da denk gelir, icabına bizde bakarız konunun.
Sizin yaşadığınız bölgede köpeklerin size saldırmaması başka bölgelerde yaşayan insanlara saldırmayacağı anlamına gelmez. Başınıza olay gelmeden burdaki yorumları anlayamazsınız hocam . Siz evinizde evcil köpek besleyebilirsiniz. Biz başıboş köpeklerden bahsediyoruz. Dediklerinizde haklısınız köpekleri tamamen yok etmek ekosistemi çökertebilir ama en azından şehir içinde bu kadar köpek olmamalı. Sabahları işe/okula giderken korkar oldum. Sonuçta Ailemiz, kardeşlerimiz var bazı köpekler gerçekten tehlikeli.