Sizin bildiklerinizi ben unuttum dostum . Benden alıntı yapmayın. Normal durakta bekleyen birinin ayağını koparacak şekilde agziyla kavrayan köpek de gördük. Her köpek saldirmaz zaten sizde bunu öğrenin. Benim hayat tecrübem yeterince var. Makale yazmaniza gerek yok hayvan düşmanı falan da sanmayin insanları. Daha gecen gün arkadaşımı sahipli bir köpek isiracakti arabanin kapisini son anda kapatti kurtuldu. Eğriye eğri doğruya doğru demeyi öğrenin artik. Bende hayvan besliyorum ama köpeklerin saldirganlar bir tehdit unsurudur. Sanıyorum ki hiç çocuğunuza ya da esinize dostunuza saldirmamis. Son 1 yilda kuduzdan ölen insanları bir düşünün ve benden alıntı yapmayin rica ediyorum. Tartisamam bu kafa yapısıyla
Kardeş sen yarın doğruca bir psikiyatriste git. Durumun gerçekten iyi değil. Bana saldırıyorsa sorunu kendimde mi aramalıyım hasta mısın cidden. Sinirini zıplatma insanın. Sen git sev okşa öp kokla al kucağında yatır. Ben zarar gördüm diyorum hala bize niye yapmıyor sorunu kendinde ara diyor. İyi misin sen ? Gece gece şaşırdın iyice. Hasta ruhlu insan işine bak alıntı yapma. İnsanları böyle köpeklere düşman eden sizin gibi zihniyetler de var işte. Biz ne diyoruz sen ne diyorsun. Gel icabına bakabiliyorsan bak. Defol git şimdi.
Bakarım sen merak etme bak napıyosun biliyor musun gidiyorsun bir köpeğe kediye hayvana zarar verirken tekme bile atsan yeter bana whatsapdan videosunu atıyorsun üstüne konum atıyorsun, kim neyin icabına bakıyor görelim. Zarar görmüşmüş. Hak etmişsin demekki. Ulan cocukken 30 40 köpeğin arasında geziyordum bana saldırmıyorlardı da şimdi sizin cocuklara mı saldırır oldular. Hikaye güpe gündüz karalama. Ötesi değil. Sen köpeğe taş at, kışla yattığı yerden kaldır sonra saldırınca saldırdı de oldu canım. Psikiyatriye bence siz gidin, kendinizi bu kadar üstün bir varlık olarak görmeniz aşırı derece de gülünç