Sizin bildiklerinizi ben unuttum dostum . Benden alıntı yapmayın. Normal durakta bekleyen birinin ayağını koparacak şekilde agziyla kavrayan köpek de gördük. Her köpek saldirmaz zaten sizde bunu öğrenin. Benim hayat tecrübem yeterince var. Makale yazmaniza gerek yok hayvan düşmanı falan da sanmayin insanları. Daha gecen gün arkadaşımı sahipli bir köpek isiracakti arabanin kapisini son anda kapatti kurtuldu. Eğriye eğri doğruya doğru demeyi öğrenin artik. Bende hayvan besliyorum ama köpeklerin saldirganlar bir tehdit unsurudur. Sanıyorum ki hiç çocuğunuza ya da esinize dostunuza saldirmamis. Son 1 yilda kuduzdan ölen insanları bir düşünün ve benden alıntı yapmayin rica ediyorum. Tartisamam bu kafa yapısıyla
Paylaştığın şeyi ben bugün okudum araştırmama gerek de kalmadı. Birçok insan ihbar bile etmiyor. Sen gitmişsin kadın cinayetinden bahsediyorsun bana. Konu bambaşka. O kadar şey yazdım gelmişsin tek bir cümlemi cımbızlayıp cevap vermişsin. Köpek zaten hiç suçlu olmaz insan suçludur. Hatta dünya köpekler için yaratılmış bir yerdir. Al evine besle kardeşim. Biz eşimizle dostumuzla parkta bile oturamıyoruz köpekler yüzünden. Kedi için niye aynı şeyi söylemiyoruz düşündün mü ? Çünkü zararsız. Köpek dediğin canlı kurttan türemiştir. Köpek sevdası doğru düşünmenizi engeller olmuş farkında değilsiniz. Öldürülmesine tabii ki karşı herkes ama çözüm de bulunmak zorunda. Ekosistemi ben ilk okulda gördüm bunları yoldan geçen adam da biliyor. Emin ol devletin başındakiler de biliyor . Çok önemsiyorsanız etkinlik yapın twiter'da cimere topluca yazın çözüm bulun.
Ya arkadaşım, parkta ben oturuyorum eşimle çocuğumla sen neden oturamıyorsun? Bu hayvanlar neden bizlere saldırmıyor? Birazcık sorunu kendinizde aramayı öğrenin artık. Çoğu aramıyormuş bile, tecavüz edilen bir kadın sence kaçı arıyor polisi? Korkusundan ailesine bile söyleyemeyen tonlarca cocuk savunmaya bak allah aşkına. Sen önce insanları toplat, sonra hayvanlara geçersin. Koskoca 1 yılda 182 vakası olan bir konuyu ne kadar büyüttünüz. Ama şaşırmıyorum, baş nereye, arka da oraya. %52 der geçerim ötesi değil konu.
Ha şunu da eklemiş olayım, kanun da çıksa bunu yapamıyacaksınız.
Kanun bireyden üstündür, ama halktan değildir. İllaki baştan inecek birileri, illaki bu ülkede ayaklanmalar çıkacak.
Arada umarım o hayvanlara zarar verenler bana da denk gelir, icabına bizde bakarız konunun.