Son mesajımı okumanı tavsiye ederim. Sahipli hayvan sahibi yüzünden öyledir, yine köpek suçlu değildir. Yeter artık bırakın şu köpek nefretini.
" Son 1 yılda köpekler tarafından ölüm ve ya yaralanma vaka ihbarı 182 "
Çok biliyor gibi bir de tecrübeden işten sayıdan bahsetmişsiniz. Sıfır araştırma, sağdan soldan duyma bilgilerle konuşmayın hocam bizde alıntı yapmayalım.
Anlamıyorsun hocam heralde? Dağda kurt ayı olmayacak, köpekler olmayınca onlar senin benim yaşadığım parklarda gezecek diyorum

))
Paylaştığın şeyi ben bugün okudum araştırmama gerek de kalmadı. Birçok insan ihbar bile etmiyor. Sen gitmişsin kadın cinayetinden bahsediyorsun bana. Konu bambaşka. O kadar şey yazdım gelmişsin tek bir cümlemi cımbızlayıp cevap vermişsin. Köpek zaten hiç suçlu olmaz insan suçludur. Hatta dünya köpekler için yaratılmış bir yerdir. Al evine besle kardeşim. Biz eşimizle dostumuzla parkta bile oturamıyoruz köpekler yüzünden. Kedi için niye aynı şeyi söylemiyoruz düşündün mü ? Çünkü zararsız. Köpek dediğin canlı kurttan türemiştir. Köpek sevdası doğru düşünmenizi engeller olmuş farkında değilsiniz. Öldürülmesine tabii ki karşı herkes ama çözüm de bulunmak zorunda. Ekosistemi ben ilk okulda gördüm bunları yoldan geçen adam da biliyor. Emin ol devletin başındakiler de biliyor . Çok önemsiyorsanız etkinlik yapın twiter'da cimere topluca yazın çözüm bulun.