Boş konuşma ben kötü birşey söylemedim tüm TOKİ bölgeleri şehir dışında yapılır bizler her gün yüzlerce köpeği kapımızın önünde görmek zorunda değiliz
Boş mu konuşuyorum? Yahu abicim sen demiyor musun şehirden uzağız diye? Sana soruyorum orda ki köpekleri yok edince kurdun, ayın, domuzun gelmiyecek mi sanıyorsun? Sizin için koca bir türü " UYUTMA " gibi tatlı bir cümlenin altında " KATLETMEK " ne kadar kolay. Sen ne sanıyorsun barınakları? Toplanıp ah gülüm canım ciğerim diyip yemek verip beslediklerini mi sanıyorsun? Dağlara atılıyorlar, barınakta aç bırakılıyorlar, yaralanıyorlar, birbirlerini açlıktan yiyorlar? Ne anlatıyorsun sen?
Ya allah zeka vermiş akıl vermiş, ilim irfan vermiş bizlere. Hiç mi okulda coğrafya dersi okumadın ya da hiç mi mantık kuramıyorsun? Örnek aldığın avrupa ülkelerine bir bak allah aşkına, vahşi yaşamdan ölen kaç insan kaç çocuk var?
Bak ben sana olacakları söyliyim çok basit silsile. Bunun adı ekosistem, sen şuan köpekleri yok ederek ekosistemin çok önemli bir parçasıyla uğraştığının farkında bile değilsindir.
Köpekleri toplatınca, kurt, çakal, tilki, ayı ve domuzlar şehirlere inmeye başlıycak. Sonra kedi nüfusu azalacak ki bizlere saldırmalarını hiç katmıyorum bile bu hayvanların, kedi nüfusu azalırsa fareler artacak, farelerin arttığını gören yılanlar toplanıp çoğalacak, yılanlar çoğalınca fare popülasyonu azalacak, sonra böcekten geçilmeyecek, sonra ilaçlama yapacaksın tarımı mahvedeceksin, üstüne çoluğunun cocuğunun ciğerleri mahvolacak, ekonomi mahvolacak ki zaten tarım berbat halde güzel ülkemde.
Yani siz bir ırkı yok etmek, kaldırmak bu kadar basit mi sanıyorsunuz? Konu sadece hayvan sevgisi mi sence? Konu sadece köpek savunuculuğu mu?
2 Gün sonra haberler artık bangır bangır bağıracak, küçük kıza kurt saldırdı, küçük kıza ayı pençe attı parçaladı?????
Küçük cocuk parkta oynarken domuzlar tarafından parçalandı???
Küçük cocuğu tilki ıssırdı kuduz oldu?
Gel senle 1 yıl içerisinde ki türkiyede yaşanan olaylara bir bakalım?;??
- Sokak köpekleri tarafından yaralanma vakası : 182
- Kadın Cin**yeti : 315
- Cinayet Ortalaması : 876
- ÇOCUK İSTİSMARI : 23.000
- CİNSEL İSTİSMAR 29.000
- ölümlü trafik kazası : 236.000
ve sadece 182 vaka olduğu için bu kadar üstüne gidilmez bir ırkın be ne kadar illet bir milletsiniz, milletiz.