Sana saldırmasının nedenini araştırmadan önce, kadına neden saldırmadıklarını biraz da olsa bir düşünmeni isterim.
Konu köpeklerin size neden saldırdığı değil, bize neden saldırmadığı bence.
Yani sorun köpek de değil, hiç bir zaman da olmadı. Sorun sizsiniz, sorun insanlar, eğitimsiz kalmış çocuklar, ve bilgisiz aileler.
Çocukken beni bile kaç köpek ıssırır diye büyüttüler, lakin ne köpekler ıssırdı beni ne başka bir şey. Aksine hepsini çok sevdim. Çocuklarınıza hayvan sevgisini aşılayın. Ama bu hayvan sevgisi de öyle hadi git istediğine sarıl şeklinde değil. Ona da saldırır köpekler.
Hayvanlara Saygı duymayı öğretin. Yatan bir köpeğin rahatsız edilmeyeceği, yemek yiyen bir köpeğin önüne geçilmeyeceği, köpeklere havlanmaması gerektiğini, köpeklere taş atılmaması gerektiğini, köpeğin yanından ve ya üstüne koşarak gitmemesi gerektiğini öğretin. Köpekler oyuncak olmadığını öğretin.
İşte bu bahsettiğim şeyleri öğretmeyen tüm ailelere CAHİL demek dışında başka bir şey gelmiyor içimden ne yazık ki.
Sizin bildiklerinizi ben unuttum dostum . Benden alıntı yapmayın. Normal durakta bekleyen birinin ayağını koparacak şekilde agziyla kavrayan köpek de gördük. Her köpek saldirmaz zaten sizde bunu öğrenin. Benim hayat tecrübem yeterince var. Makale yazmaniza gerek yok hayvan düşmanı falan da sanmayin insanları. Daha gecen gün arkadaşımı sahipli bir köpek isiracakti arabanin kapisini son anda kapatti kurtuldu. Eğriye eğri doğruya doğru demeyi öğrenin artik. Bende hayvan besliyorum ama köpeklerin saldirganlar bir tehdit unsurudur. Sanıyorum ki hiç çocuğunuza ya da esinize dostunuza saldirmamis. Son 1 yilda kuduzdan ölen insanları bir düşünün ve benden alıntı yapmayin rica ediyorum. Tartisamam bu kafa yapısıyla