Hepsi icin sikayet konusu ac negative ticaret puani bildir hic dusunme bile ... parayi pesin verdiysen araki bulasin simdi onlari

ne hastalari biter ne cenazeleri biter , dedeleri dogum yapar , neneleri askere gider, tatillerden donemezler , trafik sorunu hic bitmez ... ufak tefek islerde neysede yazilim app veya site yaptiracagin zaman pakistanli indian kankalarla calismani tavsiye ederim guvenli alisveris yapabilecegin odemeyi is teslimi sonrasi onaylayacagin platformlarda hic kafaniz agrimiyor

oralarda hic hastalanamiyor veya neneleri askere gitmiyor cunku parayi alamayacak yoksa

tavsiye ederim sorunu ben bu sekilde komple cozdum ha coguda ucretsiz bir sure bedava teknik destek verir ya 1 ay ya 3 ay ufak miktar odersin 6 ay da teknik destek alabilirsiniz bunu gorustugum konustugum butun yazilimcilar yapiyor bir sure teknik destek alabiliyorsunuz henuz ... defalarca yazdim bizimkilere yazilim konusunda odemeyi yaptin mi eger sansliysan isi teslim aldiktan sonra size selam vermezler birakin teknik destek vermeyi