Hocam merhabalar.
Copy paste işimiz var ilgilenirseniz wp'den yazın en azından destek olmuş oluruz size.
Normalde birçok iş yapıyorum ve ara sıra da olsa satış yapıp harçlık çıkarıyordum vs ama artık en azından son 1 aydır forumda hiç alıcı yok. Satıcı sayısı da bir hayli azalmış durumda. Sizin işleriniz nasıl gidiyor. Kendimden örnek vermem gerekirse.
- Copy Paste / Basit İşler / Hesap Açma / Bilgi Değiştirme vs (Normalde haftada 1-2 tane iş geliyordu bu şekilde ilgilenmediğim hale ama son 1 ayda hiç bu tarz iş alamadım)
- Kripto Para Eğitimi (Normale Kripto paraya yeni başlayacak kişilere eğitim verip öğretiyorum haftada 1 kişi çıkıyordu ortalama ama şu an son 1 ayda 1 kişi belki geldi belki gelmedi)
- İnstagram Hesap Satış (İnstagram hesapları al sat yapıyordum ama alıcı olmayınca satış da yapamıyoruz artık. Normalde mesela bir hesap aldığımda ederine 2 gün içinde satabiliyorduk artık bir hesabı 2 haftada anca satabildim o da değerinin yarısı fiyatına)
Mesela açık arttırma açıyorum diyelim önceden değeri 1000 TL olan bir ürüne 500 TL den açsam 700 e gidiyordu. Artık değeri 1000 TL olan ürünü 300 e açsam belki tek teklif veren oluyor bizde ona zararına vermek durumunda oluyoruz.
Yani anlayacağınız artık iş dönmüyor en azından benim açımdan sizin fikriniz nedir iş alabiliyormusunuz.