Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğrudur.
Ben apple developer alıp satıyordum. Konuyu incelerseniz, öncelikle yazdığım konunun coddiyeti ve teferruatlarını anlarsınız, yakıştırma yapmadan önce de araştırıp yazdığım cevapları okursunuz.

Benim müşterilerim rusya ağırlıklıydı. Hala daha onlara hesap temin ediyorum. Bizim işte bu yoktu. Ayrıca, apple ile google bir tutulmamalıdır. Apple affetmez, hemen engeller. Google ise her türlü dolandırıcılığa uygun platformdur.

Şu anda google play console hesapları sırf dolandırıcılık, kara para aklama ve diğer kötülükler için yüksek fiyatlardan satınalınıyor.
Çok saçma bir mantık.
Kara para aklıyor da parayı kimin hesabına çekiyor?
Hesabı devreden de bir zahmet bilgilerini değiştirip versin.

Bu kara para aklama furyası nereden geldi anlamıyorum.
Siz de hesap alıp satıyorsunuz ama ortada bir delil olmadan kafadan kara para aklıyorlar diyorsunuz. Bir de rusya ağırlıklı satıyorsunuz. Rusya da zaten legal bir yer Kesin udid için alıyorlardır
Sonuçta hesaba yüklenen uygulamadan elde edilen gelir bankaya çekiliyor. Sorun olursa parayı çeken kişi için olur.

Hesapların bu kadar yüksek fiyata satılmasının nedeni de eski hesaplar her zaman daha güvenilirdir.
Bir kaç sene önce açılmış hesap ile yeni açılan hesap aynı şekilde değerlendirilmez. Yeni hesaplar her zaman daha risklidir.
Sizin mantığa göre o zaman alan kişilerin de bu kadar para vermesine gerek yok. Onlarda gidip 0 hesap açabilir.

Apple affetmez demişsiniz.
https://onedio.com/haber/iphone-kull...edildi-1083035
Yılda 100 milyon dolandırıyorlar milleti.