Merhabalar, tavsiye edenler için teşekkür ediyorum. Kâr oranı en düşük çalışan biziz, aksini iddia edenle matematik hesabı yapmak isterim.
En basitinden dürüstçe 100 bin TL ciro ile aylık maliyetlerimizi size sıralıyorum:
7500 TL Sunucu ve güvenlik maliyetleri
20000 TL KDV
15000 TL API maliyeti
6000 TL Muhasebe ücreti
1000 TL Ofis Faturaları
10000 TL İşyeri Kirası
20000 TL Personel Maliyeti
Toplam maliyet 80 bin TL
Kalan 20 bin TL'nin de %25i gelir vergisi.
Daha r10.net'e harcadığımız reklam giderlerimizi koymadım.
Bir yazılımcı maaşı bile alamıyorum

Ek gelirlerim ile ayakta durmaktayım.
Amacımız para kazanmaktan ziyade sevdiğimiz işleri yapıyor olmaktır, bugüne kadar hep zevk aldığımız işleri yaptık. 15 yıldır seo, adsense ve profesyonel içerik üretimi konularında hem kendimize hem de çevremizdeki sayısız insanlara MİLYONLAR kazandırdık. Makale botumuzun başarısının asıl nedeni arkasındaki bilgi ve tecrübedir, yazılım olarak belki rakiplerimiz bizden tecrübelidir ancak yürekten biliyor ve inanıyorum ki, yaptıklarımızı yapmak zorunda kalacaksınız.
Ne istediğinizi bilmezseniz yapayzeka size onu vermez. Forumda bizim botumuz ile şimdiye kadar adsense üzerinde 10 milyonlarca TL para kazanıldı.
Edit: Herkes girişim yapabilir ancak girişimci olmak için bedel ödemeniz ve vazgeçmeniz gereken şeyler vardır.
Edit2: En az 2 defa yenileme yapmış her kullanıcımıza ay boyunca sürecek %33 indirim imkanı sunuyoruz. Paylaşmaktan vazgeçmeyeceğiz.