Son bir kaç yıldır bu forumda onlarca yüzlerce bu ve benzeri sorular gördüm ve bende benzer sorular yönelttim ve hiçbirisinden sağlıklı bir cevap çıktığını görmedim. Hepsi afaki, deneyimden yoksun cevaplar.
Binlerce insan bu yorumları dikkate alarak, binlerce lira maliyet ve binlerce saat zaman harcadılar ve sırf forumda gördüğü bir yanlış yönlendirilme yüzünden o kadar emek çöpe gitti.

Örneğin en babası domain keyword'ün arama sonuçlarına etkisi olmadığını belki 100 kere gördüm forumlar ama durum böyle değilmiş.
Subdomainler ana domainle birlikte değerlendiriliyor diyorlardı ama ayrı ayrı değerlendiriliyormuş.
Kullanıcı tıklamasının seo'ya etkisi yok diyorlardı bu da yalanmış.

Bundan sonra forumdan asla birine bu tarz bir soru yöneltmeyeceğim, size tavsiyem statik cevapları olmadığı sürece sizde benzer soruları sormayın..

Edit//
Bak adamın verdiği cevaba; r10'dan gelen cevabı beğenmiyorsan kendin test edersin diyor.
Diyelim ki başın ağrıyor, bir yerde okudun diyor ki 10 tane artarda antibiyotik iç. Ee napacaksın? Git onuda test ederek öğren.
Böyle bir mantık olur mu ya? Ben diyorum ki değişken cevapları forumlara sormayın çünkü cevap net olamayacağı için size zaman veya para kaybettirebilir. O bana git test et diyor. Şaka gibi