GreenLight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ne corsası Cherry, Civic, Corsa, Mokka vs vs.. Civic 1.7 civarı olması lazım. Corsa 1.1 1.2 civarından başlıyor Ulaşılabilir hayaller kurmak lazım Tabi aşırı lüks hayat isteniyorsa başka konu sahibi arkadaşta ondan bahsetmişte biraz bence ulaşılabilir hayaller kurmak lazım. Bu saydıklarım ben dahil birçok kişi için zenginliktir zaten. + Şu ekonomide bahsettiğim 100K maaş, enflasyonda ezilmediği sürece 3 senede bunlara sahip olunabilir.
Opsiyonlarla dolusu 1.450 yi buluyor, ben kuruşu kuruşuna hesap yapmadım örneğe hitaben söyledim.

Zenginlik göreceli bir kavram olsa da Türk İş sendikası yoksulluk sınırını 62 k belirlemiş neyin ne olduğu ortada.

Bekar biri için tabiki 100 bin yüksek bir rakam, ama benim takıldığım nokta "güzel" ifadeniz ve söylediğiniz rakamlar.

1.5 milyona güzel bir araba alamazsınız, araç sınıflarının en düşük 2 ve 3 segmenti olan b ve c segmenti kanımca güzel araba sınıfına girmez. hele 2 milyona ev hiç alamazsınız.

Mütevazı hayat yaşayıp kirayı faturaları gıdayı düştükten sonra eline 60 bin para kalsa harici hiç bir giderin olmasa güzel bir arabayı 6-7 yılda, güzel bir evi en kötüsünden 10 yılda alırsınız çünkü