2007-2008 yılında melih bey firma patronuydu diyelim ki 30 yaşında olsa şu an 55-60 yaş arasında olabilir. Bu yaşta yine bu kadar işle tk başına ilgileneceğini sanmam.
muhtemelen arkada bir destek vardir ama ben kisisel gorusum 2 kişiden fazla olduklarını sanmam. Tabi senelerdir bir destek işim de olmadi ama eger 5-10 kisilik bir ekip olsa bunu hissettirirdi.
Mesela litespeed wp hosting vs gibi kapsam gelisimi, arayuz iyilestirmesi vs cok çok geriden geldi. trendin gerisinde kaldi, zamaninda gelişmeleri saglasaydi şuan guzelnet turhost vs cok daha ötesinde olabilecek potansiyeldeydi. bir kaç sene oncesine kadar 10-12 yillik arayüz ve paketlerle satis yapiyorlardi. hatta ilerleme yerine, cpaneli alternarif fiyatla sunmak yerine tamamen kaldirmislardi vs suanki durumu bilmiyorum.
ama bu kadar eski kalma nedeni de tek kişilik bilemedin 2 kisilik mucadeleden bence, isten gelisime zaman bulamadığını düşünüyorum. bunlar tamamen tahminlerim uzun yıllardır kullanan birisi olarak.
dedigim gibi olcegine gore çok kaliteli, cok yardımsever ve iyi iniyetli ama bence ölçeği ciddi projeleri kaldırmıyor.