ARCEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Basit bir soru sormak istiyorum, örnek veriyorum bir müşteriniz ' @ Orgeneral ' k. adını almak istedi ve sizde sağladınız.. aradan 2 ay geçti farklı bir müşteride Orgeneral ismini istedi, ne yapacaksınız ? İlk hizmet verdiğiniz adamın elinden nickini mi alacaksınız yoksa biz o kullanıcı adını başkasına mı verdik diyeceksiniz ? adamlar sana hani istediğimiz nicki alabiliyorduk diyecekler, sonra bu işler tıkanmaya başlayacak, ya da fenomen bir haber kanalı örnek verelim mesela ' @ Haber ' bu adamın elinden nasıl alacaksın k. adını ? Yetkili dediğin kişi hesabını patlatarak ona farklı kullanıcı adı ekleyip, sana mı verecek nicki ? Sizce bu kurumsal haber sayfaları bunu şikayet etmez mi ? Emin ol bu işi başarılı bir şekilde ilerletseniz bile ' X yönetimine binlerce şikayet gidecek, araştırma yapacaklar kimin değiştirdiğini görüp senin o yetkili dediğin kişiyi işten atıp dava açacaklar, hem o yanacak hem sen yanacaksın. Yaptığın şey başlarda güzel gelebilir ancak X yönetiminde şikayetler birikmeye başladıkça çok büyük dertler alırsın üzerine aklında olsun.. belki şunu yapabilirsin ; kalıcı ban yemiş, yıllarca banlı olan kullanıcı adlarını yeniden kazandırabilirsin benim aklıma tek bu geliyor, aktif olanlar için yaparsan risklerini göze alacaksın
Öncelikle sakin olun. Hayal gücünüze ve hikaye yazma becerinize hayran kaldım. Aktif olan hesaplardaki kullanıcı adlarını çekemiyoruz zaten. Bu kadar derine inmenize gerek yoktu