Basit bir soru sormak istiyorum, örnek veriyorum bir müşteriniz ' @ Orgeneral ' k. adını almak istedi ve sizde sağladınız.. aradan 2 ay geçti farklı bir müşteride Orgeneral ismini istedi, ne yapacaksınız ? İlk hizmet verdiğiniz adamın elinden nickini mi alacaksınız yoksa biz o kullanıcı adını başkasına mı verdik diyeceksiniz ? adamlar sana hani istediğimiz nicki alabiliyorduk diyecekler, sonra bu işler tıkanmaya başlayacak, ya da fenomen bir haber kanalı örnek verelim mesela ' @ Haber ' bu adamın elinden nasıl alacaksın k. adını ? Yetkili dediğin kişi hesabını patlatarak ona farklı kullanıcı adı ekleyip, sana mı verecek nicki ? Sizce bu kurumsal haber sayfaları bunu şikayet etmez mi ? Emin ol bu işi başarılı bir şekilde ilerletseniz bile ' X yönetimine binlerce şikayet gidecek, araştırma yapacaklar kimin değiştirdiğini görüp senin o yetkili dediğin kişiyi işten atıp dava açacaklar, hem o yanacak hem sen yanacaksın. Yaptığın şey başlarda güzel gelebilir ancak X yönetiminde şikayetler birikmeye başladıkça çok büyük dertler alırsın üzerine aklında olsun.. belki şunu yapabilirsin ; kalıcı ban yemiş, yıllarca banlı olan kullanıcı adlarını yeniden kazandırabilirsin benim aklıma tek bu geliyor, aktif olanlar için yaparsan risklerini göze alacaksın