electus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam diceklerimi üzerinize alınıp yanlış anlamayın.
4 5k sattıgım bir site için neden 1 2k onay hizmeti vereyim.
Olaya zaten böyle bakarsanız hizmet verenler yüzde 80'ni 1 2 onay almıs deneme yanılma ile ya tutarsa bu işi yapıyorlar.
Herkes bilirki ben bu forumda yüzlerce kişi yetişirdim ama gel görki yetiştirdiklerimde yüzde 80 yedigi kapa pisledi ondan insalara yardım etmeyi bıraktım.

Kendine özel bir teknik geliştirmeniz lazım o zaman google düşündügünüz kadar zor bir firma degil.
Özel bir teknik bulursan sende böyle https://resimlink.com/8j67OD görüntüler ile karsılarsın.

Not: Kimse pm den yardım talep etmesin lütfen cevap vermicegim konu altında merak ettiginiz soruları cevaplicagım.
örnek olarak söylüyorum,4-5k ya sattıgı hesap için 1-2k hesap verenlerle birlikte,5k için anlaştıklarımda oldu bi ara kafaya taktım,onay alamıyorum.dedim gerekirse zarar edeyim,adsense onaylı site ne kadar o zaman işte 2k.3k para ödedim onay alırım diyene,yine sonuç aynı oldu.bu arada bagzı arkadaşlar diyebilir şimdi,direkt onaylı site al filan diye ama benim olayı o degil.ben ne yaptıysam onay alamıyorum,hadi alabiliyorsan sen al da bi bakayım,sorun bende mi diye merak benimki.sorun bendeyse ona göre bişeyler yapıp sadece tekrar onay alabilmeyi denemekti niyetim,maddi bi çıkar/iş degil.