Herkese teşekkür ederim. Godaddy'den ya da benzer platformlardan almayı düşünmemin sebebi uğraşmamaktı. Ayrıca
@VektorMedya; dediğin gibi Godaddy sistemini anlamadım. Ne yapıyorlar pek bilmiyorum
@kevsertasarim; Godaddy gibi platformlar artık tema satışı da yapıyor. Nasıl bir sistemleri var bilmiyorum daha önce de kullanmadım açıkçası. Belli başlı temaları var aylık ücret karşılığında bu temaları kullanabiliyoruz.
@selimkoc; Teşekkür ederim. İstediğim yorum aslında bu tarzdı. Daha önce wordpressle çalıştım. Uzun zamandır ilgilenmesem de tekrar alışmam çok zor olmayacak diye düşünüyorum. Eklentiler genelde rahatlıkla işimi görüyor. Uzun süredir web tarafıyla (web yazılımıyla) ilgilenmiyorum ama hatırlarım diye düşünüyorum. Çok fazla kod bilgisine gerek olmaz diye düşünüyorum. Tek korkum eklentilerden dolayı hack yemek. E-Ticaret sitesi kuracağım. Haliyle ilk başta para döngüsü olmasa da ilerleyen günlerde para akışı olabilir. Daha önce wordpresste e-ticaret sitesiyle ilgilenmedim. Tek korkum bu açıkçası. Wordpress güvenlik bakımından şuanda ne durumda?
Not: Yorumlara baktığımda tam anlatamadığımı düşündüm. Hosting aldığımda yıllık 1300 TL gibi bir ödeme yapıyorum (wordpress kurarsam), Godaddy gibi platformlardan hazır tema alıp web sitesi kurarsam yıllık 1500 TL gibi bir tutar ödüyorum. Bu yüzden kararsız kaldım. Ayrıca ödeme alamazsam ya da tema düzenlemede rahat edemezsem tabi ki wordpress kurmam daha mantıklı. Ayrıca bu site e-ticaret sitesi olarak kullanılacak. İlerleyen zamanda buradan alışveriş yapılma ihtimali var. Bu durumda hack gibi bir durum olmasını istemiyorum. Worpress bu konuda güvenilir mi ve free ssl yeterli olur mu? Ödeme seçenekleri Kredi Kartı/Banka kartı (Ödeme sayfası yeni sekme olarak ödeme aracısına yönlendirilecek), Kapıda ödeme, Havale/EFT olacak. Burada hack durumu olursa bu benim için sıkıntı olabilir.