Merhaba arkadaşlar bundan Altı Ay önce Bir Müşteriye 3Adet Farklı Farklı Site Yapttık Bu Sitelerin Toplamı 65 Bin Liraydı Müşteri ile sözlü anlaşmada Sitelerin Tamamı Bitince Tüm ödemeyi Yapacagını ve vercegini Söyledi Biz Bo Konusmayı Yazılı Olarak WhatsaApp Tan Yazılı Konusma Yaptık Daha Sonra işlemlerini Başladıgımızda 3 Aysonunda İşlemler Bitti Müşteri O esnada Bize İban Üzerinden 24 Bin ₺Gecti Daha Sonra müşteriye Sitesini Teslim edip Ücretimizi İstediğimizde müşteri Ben Battım Abi Sana Ödeme Yapamıyacagım Dedi Sana ödediğim Parayı İstemiyorum Sitelerde Öyle Kalsın dedi Tabi Biz Sşteler Sizin Ne zaman ödeme Gecerseniz Sifrelerinizi Veririz dedi 3 Ay sürekli Ödeme İstediğimiz de Ödeme yapamıyorum Kusura bakmayın Hakkınızı Helal Edin Diye sürekli Kactı Daha Sonra Bu Vatandaş Vermiş Oldugu 24 Bin için Bizi içraya Vermiş gerekce olarak Hic Bişe yok İbana Attıgı dekontlarda İse medya Reklam ödemesi Ve Web Site medya Host Ödemesi Diye Yaptıgı Ödemlerin Dekontu ile İceraya Vermiş Hiç Bir mahkeme HYok Hiç Bir Gerekce yok Ve Bizim acmış oldugumuz web siteleri Şu anda yayında Kişinin Adı Soy adı ve telefon Numaraları Ekli Kişinin Whatsapp biyagrafisinde Web Siteleri Ekli Güncel Whatsabında Bu konuda Nasıl Bir yol Cizebiliriz Bana Yardmcı Olabilecek Avukat Arkadaş varmı Lütfen Yardmclarınızı Bekliyorum