Weknow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba. Telif konuları ne olacak ? knight online ile davalık olma ihtimali gibi durumlara açıklık getirebilirseniz mantıklı olabilir.
Açıkcası fikri mülkiyet kanunu esasınca knight online'nin belirli bir kısmı telif sorunu var yani tam olarak tüm oyun genelinde bir telif söz konusu değil yani belirli sabit doneler üzerinde telif sorunu tabii ki mevcut fakat bunlarda yapılacak olan değişimler ile ortadan kaldırılabilir

bycaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demo yok neye dayanarak müşteri bunu almak istesin? Halı hazirda proje olsa zaten editlemek en fazla bi kav saat sürer. Böyle bir proje olduğunu düşünmüyorum. Söyledikleriniz çelişkili zira demo bile yok dikkat edin. Eskiden bu piyasada olan biri olarak diğer arkadaşları uyariyorum.
Hali hazırda bir projeyi editlemek bir kaç saat sürer öyle mi birde siz bu piyasadasınız tebrik ederim umarım böyle bir konsept projeye sahip olur ve 1-2 saat içerisinde projeyi düzenleyip yayına alırsınız. Ortada bir proje olmadığını söylemenize anlam veremedim benimle birlikte mi geliştirip mesai harcadınız ya da bir ahbaplığımız mı var ki bunu ortaya atıyorsunuz. Demo istediğiniz şey bir simülasyon oyunu değil büyük bir online oyun tutup bunu sizin gibi av bekleyen insanlara meze etmeye de niyetim yok Söylediklerimin nesi çelişkili bu arada lütfen bunuda bana açıklayın projemi tanıtmışım ve sorulan 3-5 soruya cevap vermişim hangi söylemim çelişkili geldi size ? Ek olarak bir çok eski konumda da olduğu gibi keşke bunu inceleyip öyle ilk cümlenizi yazsaydınız. Bu tarz büyük projeleri anydesk üzerinden ve ya discord üzerinden hem sesli anlatım ile hemde oynayarak gösteriyorum ki alacak kişi daha detaylı görsün ve anlayarak birlikte ilerleyebilelim.