LaCalinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba abilerim,
Çok büyük bir gelecek kaygım var derslerde başarılı değilim aile desen aile yok arkadaşım hiç yok ne yaptigimi kafamda kalan bilgileri aninda unutan bieiyim dün ne yaptığımı zor hatırlıyorum sevgili gibi şeylerde sinir problemlerim nedeniyle 1-2 aydan fazla sürmüyor ve kişiye bağlı kalıp onu özlüyorum mevcut durumda annemle yaşıyorum okulda bitiyor site kurmayi biliyorum ama böyle devam etmicek biliyorum napabilirim hiç bişeyden anlamıyorum ani sinirlenme sorunum var biri hata yaptığında aniden siliyorum yanlız kalma korkum var oysa her gün evde boş bos duvari izliyorum büyük bi boşluğa düştüm napacagimi bilmiyorum çok negatif biriyim ve aşırı şanssızım ciddiyim eğer beni gerçekten taniyor olsaydiniz benden bahtsız birini göremezdiniz sizlerden fikir alışverişi yapmak istedim ne önerirsiniz ben bi yol bulamadim
Arasıra parka çıkıyorum belki tanışmak arkadaş olmak isteyen olur diye benden sonra geleni oyuna alıyorlar ben yine uzaktan izleme durumunda kalıyorum her yolu deniyorum sosyalleşmek adina ama olmuyor
Merhabalar, öncelikle konuya yaşını öğrenerek başlamam en doğrusu olacak gibi gözüküyor.
Birincil sistemde olan durumlar sınır olarak gözlemledim bu sinir durumu muhtemelen bir şey seni tetiklediğinde ortaya çıkıyor şöyle bir geçmişe gitmeni ve geçmişte en ilk hatırladığın sinir dönemini bulmaya çalışmanı istiyorum. Sonrasında sosyalleşme kısmında ise il ve genetik faktörler illaki devreye giriyor olabilir yani fiziksel bir oyundan ziyade sanal yönelen bir sosyal çevre hakim bu konuda sanaldan bir şekilde illaki sana uygun birisini bulma özelliğin olabilir ama bunları seninle biraz geçmişe giderek ve önerilerle çözebiliriz. 05365752882 bana buradan ulaşabilirsin. Pek detaylı ayrıntı forum ortamında girmek istemedim. Baba faktörü de olunca pek özele girmek istemedim. Numaradan bana ulaşırsan detaylı konuşabiliriz.