Biraz kendime benzettim o yüzden empati yaparak kendimden örnekler vererek yorum yapacağım. Yaşın kaç bilmiyorum ama belki yardımcı olurum.
Öncelikle yaşın küçükse sevgili, arkadaş ortamı gibi şeylerim tamamı geçici. Muhtemelen lise - üniversite çağında tanıştığın, sevgili olduğun ya da arkadaş olduğun kişilerin %80'i ile gelecek yıllarda görüşmeyeceksin o yüzden bunu takman oldukça saçma.
Şuanda depresyondasın, bu depresyondan çıkmanın en iyi yolu ve bana kalırsa tek yolu kendini tamamen işe kilitlemek. Ben hep o şekilde çıktım. Site kurmayı bilmen iyi bir şey ancak şuanda yapay zeka ile bile site kurabilirsin, youtube videoları ile rahat bir şekilde site kurabilirsin bunu bir özellik olarak görmüyorum, bunu bilmen bu alana ilgin olduğunu gösterir ve ilgi alanına yönelmen sana farklı özellikler ve network katar.
Evde boş boş oturmak yerine bir kursa başla. Bu kurstan aldığın eğitimin üstüne koyarak sürekli geliştir ve bir iş modeline çevirmeye çalış. Kendini bir işe 6 ay verirsen o işte iyi seviyelere gelirsin.
Şuanda depresyondasın ve boş vaktin var. Yeni bir iş öğrenmek için en iyi zamandasın diyebilirim.