Merhaba,
E.sağlık hocam bir kaç sorum var.
Premium sistemi var mı ?
Premium panelden veya uygulama içi satış ile alınabiliyor mu ?
Kredi kartı vb. ödeme yöntemi eklenebiliyor mu ?
1299 Koruma alt yapısı nedir ? Güvenliği vs.
Online sayısında sınır varmı ? çünkü 1299'da 1500 sınırı vardı, Filesler patlatıyordu vs.
Mysql geçmek ne kadar sağlıklı olmuş onuda pek bilemedim Anlık online user , Unity'de mysql stresss testi yaptıysanız raporu ekleme şansınız varmı ? + Mysql güvenliği testi yapıldı mı ?
Saygılarımla, Tekrardan e.sağlık.
Teşekkürler
Yazmayı unuttuğum kısımlar içerisinde premium sistemi, genie sistemi gibi ek özelliklerde mevcut
Ödeme kanalları müşteri tercihine göre tabii ki eklenebilir harici dış bağlantılar sağlanabilir
1299 database verilerini kullandığımdan bahsetmeye çalıştım doğrudan 1299 src ve clienti convert etmedim yani alt yapı tarafıma ait üzerine knight online için gerekli geliştirmeleri ve güncellemeleri yaptım
Her hangi bir CCU sınırımız yok fakat kişi isterse limitlendirebilir
MSSQL daha ağır çalıştığı için ve verileri depolamak için açıkcası veritabanı ihtiyacım olmadığından daha dinamik bir yapı ile mysql kullanıyorum bu bana veri trafiğinin daha hızlı ve daha yönetilebilir olmasını sağlıyor. Kurumsal bir çevrede işlem yapmadığım için mssql kullanma zorundalığı gütmedim henüz bir stres testi yapmadım çünkü projeyi sıcağı sıcağına satışa koydum