klncysf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hepsine katılıyorum konunuz sayesinde bir kaç sorum olacaktı airdrop işlerinde yeniyim.
* 1k doları mesela ne kadar zamanda kazandınız?
* kaç puan 1k dolar yaptı
* bu coinlerin piyasaya çıkmama ve emeklerin hiç olması gibi bir ihtimal var mı?
* çok mesai harcamadan bu iş olur mu
Fatihakaa45 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
soruları +lıyorum merak ettiğim sorular cevap gelirse bende bilgilenmek isterim
merhaba sorularınıza cevap vereyim.

1- 2 ay gibi bir süre günde 10-15 dk mı ayırdım zamanımı alan bir şey değildi.
2- bunun puanla ilgisi yok her projenin token ekonomisine ve piyasaya girdiğinde gördüğü fiyatlamaya göre değişir. yaklaşık 85 bin adet civarı notcoinim vardı piyasaya girdiğinde bu kadar bin dolar civarı etti. daha fazla da olabilirdi az da olabilirdi bunu bilemem öncesinden. hiç satmayıp altcoin boğasına saklayanlar da oluyor tercih meselesi.
3- bu ihtimal elbet olabilir ama bunlar yeni bir ağ olan telegramın ton ağına ait airdroplar. önümüzdeki boğada telegram arkasındaki kitle gücüyle bunlara arka çıkacaktır. ton ağı ekstra işler yapabilir. dolayısıyla yeni bir ağ ve bunlar ilk projeler bu yüzden bu ihtimal daha az. üstelik önümüzde bir altcoin boğası var. hiç listelenmeyen de olabilir çok büyük kazandıranda olabilir. bu iş böyle.
4- hayır telegram airdropları çok zevkli günde 15-30 dk nızı alan airdroplar. sizi yormuyor aksine stres atıp oyalandığınız bişey olarak da görebilirsiniz.