pacaltay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben YouTube eğitiminizi satın almıştım. Maalesef hiç begenmedim, herkesin ücretsiz anlattığı şeyleri siz ücretli anlatıyorsunuz ve pek başarılı da değilsiniz bana göre de. Yani sizin yerinize başkaları YouTube anlatmali. Videolarınız çok izlenmiyor.
Selamlar, eğitimin ilk 7 videosu basit herkes tarafından bilinip anlatılan temel bilgilerin anlaşılır ve basitleştirilmiş şekilde videolaştırılmıştır. Muhtemelen ilk videoları izleyip eğitimin devamına hiç bakmadınız. Aşağıdaki içindekiler listesine dikkat ederek ihtiyacınız olan videoları açıp izlemenizi öneririm. Aşağıya bıraktığım videolar hiç bir ücretsiz eğitimde hatta bir çoğunu hiç bir ücretli eğitimde bile bulamazsınız. Hatta danışmanlık satan Youtuber eğitmenlerinden bile bu bilgileri edinme şansınız çok düşük..

8) Video Yayınladıktan Sonra İlk 72 Saatin Önemi ve Sırrı {8}

9) YouTube'da hit kasmak nedir? {9}

10) Topluluk Sekmesi Nimetinin Kimse Farkında Değil - Şaşıracaksınız! {10}

11) YouTube'da Video Yayınlama Saati Hilesi {11}

12) Kanalımı Büyütmek İçin Neden Ayda 10.000TL Harcıyorum? {12}. (Dipnot bu eski bir video olduğu için 10.000₺ yazıyor şu anda yaklaşık 80.000₺ harcıyorum.

-

14) YouTube'da Viral Video Yapmanın Sırrı: Oynatma Listeleri İle Tıklama Rekorları Kırın {14}

-

16) Shorts İle Milyonlara Ulaşın: YouTube Kanalınızı Kısa Videolarla Nasıl Patlatırsınız? {16}

-

18) Vergi Yükünden Kurtulun: YouTube'da Gelir Elde Ederken Vergi İstisnası Nedir? (ONLİNE BAŞVURU) {18}

19) İnternet üzerinden Vergi İstisnası Belgesi Alma Rehberi: Detaylı Anlatım {19}

-

21) Kanalınızı Kazanç Makinesine Dönüştürün: Sponsorluk ile Para Kazanma Yöntemleri {21}

-

-

24) 3 Ayda Sokakta Tanınır Hale Gelin! (Sizi Tüm Türkiyeye Tanıtacak Andrew Tate Stratejisi) {24}

25) Youtube Para Kazanmanız Kapalıyken Bile Para Kazanabileceğiniz 15 Yöntem {25}

26) Affiliate Marketing'in Sınırlarını Zorlayarak Youtube'dan Nasıl Para Kazandım? {26}

27) YouTube'da Viral Olmak İçin Algoritmayı Kullanma Sanatı {27}

28) Yeni Video Fikirlerini Bulmak Ve Hızlı Büyüten İçeriklere Odaklanmak {28}

29) Sosyal Medyada Paylaşım Yaparken Dikkat! {29}

30) Başlangıcın Sonu {30}

31) Videoyu Gizleyip 3 Ay Sonra Herkese Açık Yaparsak Ne Olur? (ESKİSİNDEN 15 KAT FAZLA İZLENDİ) {31}