Arkadaşlar merhabalar masaüstü dosyalar için cloud uygulaması önerebilirmisiniz? Az önce unlocker ile yanlışlıkla masaüstündeki tüm dosyalarımı sildim büyük sıkıntıdayım easus ile kurtarmaya çalışıyorum şuanda bir kaçını kurtardım. Programda aradığım özellikler şöyle:

1 - Masaüstünde ki tüm dosyalar benim normal masaüstümde senkron çalışacak. Ben bi txt de yada word de metin değiştiğimde otomatik olarak clouddada değişecek.
2 - Masaüstünde bi dosyayı sildiğimde clouddada anında silinecek.
3 - Çöp kutusuna attığım dosyaları clouddan manuel silersem öyle bi ayar varsa çok iyi olur.
4 - Bazı belirttiğim programın kurulu olduğu başka disklerdeki klasörleride alacak clouda.
5 - İnternete bağlı olduğu sürece 7/24 çalışsın tabi ama internet gidip geldikten sonra bidaha gidip programı açıp ayar yapmak zorunda kalmayayım lütfen. Kuyruk oluşsun internet olmayınca internet olunca hemen upload etsin.

Varmıdır böyle önerdiğiniz bir program? Aklıma yandex disk geldi güzel gibi geldi ama google one drive düşünüyorum one drive da da şöyle bi sorun vardı dosyaları programları direk cloud üzerinden açıyordu galiba benim istediğim direk dosyalar upload edilsin sadece.