Hocam udemy'de eğitimlerin alternatifleri mevcut. Sizin çıkaracağınız eğitimin alternatifi var mı?
Artık 1-2 k para değil ama insanların udemy'e yönelmelerinin bi sebebi de eğitim fiyatlarında ki uygunluk. Hiç tanınmayan bir eğitimcinin 1-2 k gibi bir ödeme ile eğitim sunması talep konusunda sıkıntı yaratır mı acaba?
Bu da bir değerlendirme kendimce. Bol satışlarınız olur inşAllah.
Benim çıkartacağım eğitimin yanından geçebilecek bir alternatifi söz konusu olmayacaktır, yoktur. Çünkü bunların hiçbiri ne bir yerde yazıyor ne de bir yerde anlatılıyor. Tamamiyle algoritmayı 5-6 yılın ardından kaleme kağıda dökerek çözmüş bulunmaktayım. Hiç tanınmayan eğitimcinin 1-2k lık eğitim sunması evet sıkıntı çıkartabilir. Eğitim konusunda daha önce hiç çalışma yapmadım. Fakat dijital dünyada çok sayıda tanınan firma ile işbirliklerimiz oldu, olmaya devam ediyor. Belki bu durum, eğitimi alacak olan arkadaşlara eğitimi tercih etmeleri için yardımcı olur

. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Cümlemizin inşAllah...
Eğitim setiniz çıktığında bana da etiket atarsanız sevinirim.
Şimdiden iyi satışlar.
Tabii ki memnuniyetle. Çok teşekkürler.
yenilikçi bir platformda düşük komisyon ücretleri ile kursunuzu yayınlayabiliriz
Detayları pm iletmenizi rica ederim.
daha önce bi konudada muhabbeti geçmişti,sırf udemy de diye egitim almayanlar var benim gibi

bi türlü sevemedim orayı,kişilerin kendi siteleri tercihimdir.
Farklı bir bakış açısı ve değerlendirmem gerekecektir. Çok teşekkür ederim
Yakında açacağımız akademiye sizi de ekleyebiliriz. Komisyon vs ile alakalı PM atarsanız bilgi veririm.
Detayları pm iletmenizi rica ederim.