selimkoc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok boş bir başlık atmışsınız.
İşi ehline yaptırıyorlar, marka nasıl yaratılır, ürün nasıl üretilir bilmeden, sallamak kolay.
Hala italya’dan geldiğine inanan garip tipler var.
Üretenler AKP şirketleri değil, Efes Pilsen - Anadolu Grubu, Vestel, Turkcell vs
Bu adamlar ürün nasıl üretilir, marka nasıl yapılır, ürün nasıl satılır çok iyi bilir.
AKP çok kullandı bunu siyasi araç olarak.
Muhalifler de bir nefret biriktirdi.
Ama artık bu saçma yorumları bırakıp, bunun yerli bir ürün olduğunu, idrak etme zamanı geldi.
Togg fabrikasını gezen CHP delegelerinin açıklamasını okuyun.
Sarıgül, CHP’li, Togg aldı.
Togg’un tasarımı İtalyan firmadan satın alındı, çünkü adamların işi bu ve çok iyi yapıyorlar, Elektrik motoru Bosch, Bataryası içinse Çinli ve bu işte en iyilerden biri olan firmayla ortak fabrika kuruldu.
Diğer parçalarının çoğu da yerli üreticiler üretiyor.
Eğer Türkiye’de Ford, Toyota, Hyundai vb araba üretim fabrikaları olmasaydı, araba parçası üreten yan sanayi firmalarımız olmazdı.
Bazı firmalarımız Mercedes dahil birçok büyük markaya parça üretiyor.
Togg üretilebildiyse bu firmaların ülkemizde oluşturduğu yan sanayi ve know-how sayesindedir.
Ayrıca Togg gerektiğinde know-how sahibi mühendisleri yüksek maaşlarla yurtdışı firmalardan transfer etti, $,€ maaş ile.
Hayatında hiç bir şey üretmemiş insanların boş beleş saçmalamalarından gına geldi.
Görüşümü reels videomda belirttim, logonun araç üstünde duruşu gayet güzel ben logoyu beğeniyorum.
Başlık ise objektif bir başlık, yerli otomobile amerikan logo.
Düşüncelerinize katılıyorum bu arada hocam, teşekkürler yorumunuz için