Arkadaşlar Merhaba
100 adet vps lazım bana. başlangıç için 3 aylık peşin ödemesini yapacağım. öngördüğümüz süre 1 yıldır ancak sistemin sonlanmasını düşünerekten 3er aylık şekilde uzatılacak.
vps özelliklerine göre 100 adet vps için bütçemiz 20.000 TL ile 32.000 TL arasındadır.
vps içerisinde herhangi bir bot çalışmayacak ve herhangi bir işlem yapılmayacak. bir kaç tane google sayfası açık bırakılacak ve adsense takibi yapılacak gibi düşünebilirsiniz.
vpslerin lokasyonu TR olması benim için uygundur.
usa almanya lokasyonlarda olabilir ancak öncelik bütçe olduğu için tercihen TR lokasyon istiyorum.
VPSlere reset atabileceğim ve durdurup başlatabileceğim bir panel olması gerekiyor.
ip değiştirmeyi düşünmüyorum ancak her ihtimale karşın aylık 1 ip değiştirme ve sıfırdan makine kurulumu olması önemlidir.
iletişimde sorun yaşamayacağım fiyat ve kalite olarak en iyisini verebilecek arkadaşlar geri dönüş yaparsa sevinirim.
geri dönüşlere konunuzun linki ve web site adresinizi yazarsanız memnun olurum.
karar için 2 adet vps denemem gerekiyor. denemede problem olmaz ise ve denediğim vpslerin kalitesi ile aynı oranda 100 adet vps teslim edilecebilecek ise 30 dakika içerisinde ticaret işlemini gerçekleştirebiliriz.